Publikavimo data: 2024-05-01
Kiaulės ausų salotos
Jei norite paįvairinti valgiaraštį, patariame pasigaminti kiaulių ausų salotų. Tai skanus ir apetitą žadinantis patiekalas su aštriu česnakų skoniu. Recepte siūloma ausis iš anksto išvirti. Po to jas reikia atvėsinti, supjaustyti ir sumaišyti su agurkais bei padažu. Kuo ilgiau salotos bus palaikytos, tuo gardesnis ir kvapnesnis bus jų skonis.
Žingsnis 1
Išvirkite kiaulių ausis. Kiaulių ausis sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Virkite 1-1,5 valandos ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Supjaustykite kiaulių ausis. Nuimkite virtas ausis nuo ugnies ir leiskite joms atvėsti, tada supjaustykite griežinėliais ir perkelkite į dubenį.
Žingsnis 3
Paruoškite kiaulės ausų salotas. Dubenyje sumaišykite griežinėliais supjaustytas kiaulės ausis, agurkus ir žaliuosius svogūnus. Įdėkite česnako, druskos, pipirų ir kalendros. Supilkite augalinį aliejų, sojų padažą ir viską atsargiai sumaišykite. Dėkite salotas į šaldytuvą bent 1 valandai, kad maistas įsigertų česnako skonio.
Kategorijos