Marinuotos ausys su korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Marinuotos ausys su korėjietiškomis morkomis

Iš kiaulių ausų paprastai gaminami šaltibarščiai, tačiau iš jų taip pat galima pagaminti labai originalių ir gardžių patiekalų. Vienas iš jų - marinuotos ausys su korėjietiškomis morkomis. Tai šaltas užkandis, kuris tiks ir prie alaus, ir kaip puikus šventinio stalo skanėstas. Tokį neįprastą patiekalą galite paruošti įvairiais būdais.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g

Ingredientai (8)

Porcijos
3
3.00 vnt.
1.00 st. š.
1.00 st. š.
1.00 vnt.
2.00 skiltelė
pagal skonį
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuotos ausys su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 1
Kiaulių ausis kuo kruopščiau nuplaukite, išvalykite jas peiliu. Minkštąją dalį nupjaukite, jos neprireiks. Užkaiskite vandenį ant ugnies, įberkite šiek tiek druskos ir virkite ausis apie 1,5-2 valandas.

Žingsnis 2

Marinuotos ausys su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 2
Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas korėjietiškoms morkoms skirta tarka. Kuo didesnė morka, tuo patogiau ją sutarkuoti. Įberkite druskos, suberkite prieskonius ir gerai išmaišykite rankomis, šiek tiek paspauskite morką, kad išsiskirtų sultys. Supjaustykite svogūną žiedais ir nuplikykite verdančiu vandeniu. Į morkas sudėkite svogūną, actą ir česnaką. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Marinuotos ausys su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 3
Atvėsinkite sultinyje virtas kiaulienos ausis ir supjaustykite nedideliais ir ne per ilgais šiaudeliais. Plonai supjaustytos ausys geriau marinuosis

Žingsnis 4

Marinuotos ausys su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 4
Į ausis įpilkite pašildyto, karšto augalinio aliejaus. Sumaišykite ausis su morkomis ir 10-12 valandų padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai