Publikavimo data: 2024-06-08
Salotos su kepta šonine
Traškios keptos šoninės juostelės dera su daržovių garnyrais, šviežiomis žolelėmis ir riešutais. Šoninė kepama nededant aliejaus - pakanka iš šoninės išsilydžiusių riebalų. Kepant mėsos juostelės nuolat apverčiamos, kad iškeptų tolygiai. Traški plutelė susidarys, jei juosteles ilgiau palaikysite žemoje temperatūroje. Paskutinis žingsnis - iškepusią šoninę sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
Žingsnis 1
Apkepkite šoninę. Šoninę supjaustykite 1,5-2 cm pločio juostelėmis. Kepkite šoninę 5 minutes sausoje keptuvėje.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Atsitiktine tvarka suplėšykite rukolą. Sumaišykite šoninę ir rukolą salotinėje. Supilkite terijakio padažą ir gerai išmaišykite.
Kategorijos