Publikavimo data: 2024-03-26
Kiauliena aitriųjų paprikų padaže su avokadais
Kiauliena aitriųjų paprikų padaže su avokadais - azijietiško stiliaus vakarienė ant jūsų stalo. Mėsa gaunasi sultinga ir traški, aitriųjų paprikų padažas patiekalui suteikia aštrumo, šviežias avokadas - švelnumo ir kreminės konsistencijos, o sezamas nuspalvina visus šiuos skonius. Derinkite su įvairiais garnyrais ir gėrimais, bandykite, eksperimentuokite!
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite 1-2 cm storio juostelėmis.
Žingsnis 2
Pusę avokado supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Supjaustytą mėsą sudėkite į indą, suberkite miltus, druską, pipirus, mėgstamus prieskonius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus, įdėkite pusę aitriosios paprikos. Sudėkite mėsą ir 2-3 minutes pakepinkite ant didelės ugnies. Tada šiek tiek sumažinkite kaitrą, įpilkite vandens ir palikite mėsą virti.
Žingsnis 5
Perkelkite paruoštą mėsą į lėkštę, supilkite aitriųjų paprikų padažą ir išmaišykite. Galite naudoti paruoštą padažą arba pasigaminti savo.
Žingsnis 6
Į paruoštą patiekalą įdėkite griežinėliais supjaustytą avokadą, viską sumaišykite ir patiekite.
Kategorijos