Publikavimo data: 2024-06-08
Kiauliena ananasuose
Paprastas ir neįprastas receptas tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam meniu. Patiekalas ne tik skanus ir aromatingas, bet ir labai gražus. Pagal šį receptą net ir pradedantysis galės pasigaminti nuostabią mėsą. Dėl ananasų mėsa bus minkšta ir tirpstanti burnoje.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais. Mėsos gabalėlius gerai suplakite plaktuvu. Išmuštus gabalėlius pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Svogūnus ir pomidorus supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Sudėkite ingredientus į kepimo indą. Pirmuoju sluoksniu sudėkite filė gabalėlius. Uždenkite mėsą svogūnų žiedais.
Žingsnis 3
Viršų aptepkite majonezu. Ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlių. Uždenkite pomidorus ananasų griežinėliais.
Žingsnis 4
Viršų pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite patiekalą iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.
Kategorijos