Kiauliena ant apelsinų su česnakų ir spanguolių uogiene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kiauliena ant apelsinų su česnakų ir spanguolių uogiene

Kas gali būti gardžiau už pasirinktą kiaulienos gabalą, marinuotą apelsinų, citrinų sultyse, česnakuose, prieskoniuose ir spanguolių uogienėje. Tada apkepinta aromatingame alyvuogių aliejuje ir uždėta ant sultingų, saldžiarūgščių apelsinų puodelio. Kiauliena ant apelsinų česnakų ir spanguolių uogienėje - originalus, skanus, puošnus ir šventinis patiekalas.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.84/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Kiauliena ant apelsinų su česnakų ir spanguolių uogiene Žingsnis 1
Paruoškite marinatą: nedideliame dubenyje sumaišykite citrinų ir apelsinų sultis, smulkintą česnaką, actą, spanguolių uogienę, druską, pipirus ir medų. Mėsą aptepkite marinatu, sudėkite į tinkamą indą ir įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms.

Žingsnis 2

Kiauliena ant apelsinų su česnakų ir spanguolių uogiene Žingsnis 2
Į gerai įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Apelsinus supjaustykite apskritais griežinėliais, kelis pasilikite papuošimui, o likusius apkepkite iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos