Publikavimo data: 2024-06-22
Kiauliena aštriame pomidorų padaže
Mėsa būna minkšta, tirpsta burnoje. Receptą sugalvojo mano vyras. Jam patinka aštrus ir pomidorų derinys. Aštrumą reguliuokite pagal savo skonį ir nuožiūrą.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną, susmulkinkite svogūną, papriką, pomidorą, česnaką.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje nuolat maišydami pakepinkite svogūnus.
Žingsnis 3
Į svogūnus sudėkite kiaulieną ir kepkite, kol taps auksinė.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite visus kitus susmulkintus ingredientus ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Užpildykite pomidorais savo sultyse ir pomidorų sultimis.
Žingsnis 6
Pagal skonį įpilkite aštraus padažo arba tiesiog pomidorų pastos.
Žingsnis 7
Druskos, pipirų pagal skonį.
Žingsnis 8
Troškinkite ant silpnos ugnies 1,5 valandos.
Žingsnis 9
Pridėkite šviežių žolelių
Kategorijos