Kiauliena grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Kiauliena grietinėlės padaže

Grietinėlė dera su daugeliu maisto produktų, ne išimtis ir mėsa. Norėdami tuo įsitikinti, keptuvėje grietinėlės padaže virkite kiaulieną. Idealiai tinka minkšta nugarinė be kaulų. Prieš kepant ją reikia paruošti: kruopščiai nuplauti ir pašalinti plėvelės perteklių. Grietinėlės padažas su kiauliena yra geras savarankiškas patiekalas, kurį pakanka patiekti su šviežiomis daržovėmis arba salotomis. Pateikiame vieną geriausių receptų.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiauliena grietinėlės padaže Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite mėsos gabaliukus ir kepkite ant didelės ugnies. Kai kiauliena išleis sultis, sumažinkite ugnį iki vidutinio stiprumo. Kepkite maišydami, kol skystis išgaruos. Į kiaulieną sudėkite svogūnus, išmaišykite ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 2

Kiauliena grietinėlės padaže Žingsnis 2
Miltus supilkite į dubenį ir įpilkite 0,5 puodelio grietinėlės, išmaišykite iki vientisos masės. Maišydami padažą supilkite likusią grietinėlę ir grietinę. Sudėkite papriką, kalendrą, mairūną, baziliką ir išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais. Įdėkite česnako. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kiauliena grietinėlės padaže Žingsnis 3
Supilkite padažą ant kiaulienos ir maišydami troškinkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Išjunkite kaitlentę. Uždenkite keptuvę dangčiu. Palikite patiekalą 15 minučių mirkti padaže.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos