Publikavimo data: 2025-08-19
Kiauliena grietinėlės padaže su petražolėmis
Daugelyje pasaulio šalių labiausiai vartojama mėsa yra kiauliena. Yra daugybė patiekalų su šiuo produktu: mėsa kepama, troškinama, kepama, naudojama kaip pyragų įdaras. Kiaulienos derinys su grietinėlės padažu ir žolelėmis suteikia patiekalui malonų aromatą ir subtilų skonį. Mėsą galima papildyti bet kokiu garnyru ar salotomis.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į įkaitintą keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir kepkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Į mėsą sudėkite svogūnus ir grietinę, gerai išmaišykite ir troškinkite dar 5-7 minutes. Tada sudėkite smulkintas petražoles, druską ir pipirus ir troškinkite dar 2-3 minutes.
Kategorijos