Kiauliena grietinėlės padaže su petražolėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kiauliena grietinėlės padaže su petražolėmis

Daugelyje pasaulio šalių labiausiai vartojama mėsa yra kiauliena. Yra daugybė patiekalų su šiuo produktu: mėsa kepama, troškinama, kepama, naudojama kaip pyragų įdaras. Kiaulienos derinys su grietinėlės padažu ir žolelėmis suteikia patiekalui malonų aromatą ir subtilų skonį. Mėsą galima papildyti bet kokiu garnyru ar salotomis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Kiauliena grietinėlės padaže su petražolėmis Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į įkaitintą keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir kepkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Kiauliena grietinėlės padaže su petražolėmis Žingsnis 2
Į mėsą sudėkite svogūnus ir grietinę, gerai išmaišykite ir troškinkite dar 5-7 minutes. Tada sudėkite smulkintas petražoles, druską ir pipirus ir troškinkite dar 2-3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos