Publikavimo data: 2025-08-19
Kiauliena grybų padaže
Pabandykite gaminti kiaulienos nugarinę su sodriu grybų padažu. Mėsa bus minkšta ir labai skani, o grybų padažas tirštas, kvapnus ir sultingas. Kaip garnyrą geriausia patiekti virtų ryžių: jie taip pat sugers padažą ir taps nepaprastai skanūs. Tačiau be ryžių tinka ir makaronai, grikiai, bulvių košė ar troškintos daržovės. Paruoštas patiekalas atrodo labai šventiškai ir apetitiškai, todėl jį galima patiekti per šventinę vakarienę, papuošus šviežiomis žolelėmis ir pomidorų griežinėliais.
Žingsnis 1
Paruoškite grybų padažą. 1 valgomajame šaukšte įkaitinto augalinio aliejaus nuolat maišydami 15 minučių pakepinkite svogūnus ir grybus. Tada grybus sutrinkite trintuvu ir grąžinkite į keptuvę. Įberkite druskos ir pipirų, supilkite grietinėlę ir virkite 2 minutes užvirus ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Paruoškite mėsą. Kitoje keptuvėje su likusiu augaliniu aliejumi kepkite kiaulienos gabalėlius po 5 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies. Sudėkite mėsą į grybų padažą, išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite dar 10 minučių.
Kategorijos