Kiauliena grybų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kiauliena grybų padaže

Pabandykite gaminti kiaulienos nugarinę su sodriu grybų padažu. Mėsa bus minkšta ir labai skani, o grybų padažas tirštas, kvapnus ir sultingas. Kaip garnyrą geriausia patiekti virtų ryžių: jie taip pat sugers padažą ir taps nepaprastai skanūs. Tačiau be ryžių tinka ir makaronai, grikiai, bulvių košė ar troškintos daržovės. Paruoštas patiekalas atrodo labai šventiškai ir apetitiškai, todėl jį galima patiekti per šventinę vakarienę, papuošus šviežiomis žolelėmis ir pomidorų griežinėliais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Kiauliena grybų padaže Žingsnis 1
Paruoškite grybų padažą. 1 valgomajame šaukšte įkaitinto augalinio aliejaus nuolat maišydami 15 minučių pakepinkite svogūnus ir grybus. Tada grybus sutrinkite trintuvu ir grąžinkite į keptuvę. Įberkite druskos ir pipirų, supilkite grietinėlę ir virkite 2 minutes užvirus ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Kiauliena grybų padaže Žingsnis 2
Paruoškite mėsą. Kitoje keptuvėje su likusiu augaliniu aliejumi kepkite kiaulienos gabalėlius po 5 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies. Sudėkite mėsą į grybų padažą, išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos