Publikavimo data: 2024-06-09
Kiauliena, kepta medaus ir garstyčių padaže
Medaus ir garstyčių marinate kepta mėsa tikrai patrauks dėmesį. Šis patiekalas neabejotinai patiks svečiams ir namiškiams savo subtiliu, švelniu skoniu. Pagal šį receptą paruošta mėsa bus sultinga ir su lengvomis alkoholio natomis.
Žingsnis 1
Giliame inde sumaišykite visus marinatui skirtus ingredientus: garstyčias, brendį, vyno actą, augalinį aliejų, medų ir druską. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Aptepkite kiaulieną marinatu iš visų pusių ir palikite marinuotis kambario temperatūroje 120 minučių. Tada įdėkite kiaulieną į folijos skardą ir kepkite 60 minučių. Kas 15 minučių apipilkite gautu sultiniu.
Žingsnis 3
Norėdami paruošti padažą mėsai, dubenyje sumaišykite jogurtą, garstyčias, medų, actą, alyvuogių aliejų ir druską. Išmaišykite iki vientisos masės. Patiekite mėsą su padažu.
Kategorijos