Kiauliena, kepta medaus ir garstyčių padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Kiauliena, kepta medaus ir garstyčių padaže

Medaus ir garstyčių marinate kepta mėsa tikrai patrauks dėmesį. Šis patiekalas neabejotinai patiks svečiams ir namiškiams savo subtiliu, švelniu skoniu. Pagal šį receptą paruošta mėsa bus sultinga ir su lengvomis alkoholio natomis.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiauliena, kepta medaus ir garstyčių padaže Žingsnis 1
Giliame inde sumaišykite visus marinatui skirtus ingredientus: garstyčias, brendį, vyno actą, augalinį aliejų, medų ir druską. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiauliena, kepta medaus ir garstyčių padaže Žingsnis 2
Aptepkite kiaulieną marinatu iš visų pusių ir palikite marinuotis kambario temperatūroje 120 minučių. Tada įdėkite kiaulieną į folijos skardą ir kepkite 60 minučių. Kas 15 minučių apipilkite gautu sultiniu.

Žingsnis 3

Kiauliena, kepta medaus ir garstyčių padaže Žingsnis 3
Norėdami paruošti padažą mėsai, dubenyje sumaišykite jogurtą, garstyčias, medų, actą, alyvuogių aliejų ir druską. Išmaišykite iki vientisos masės. Patiekite mėsą su padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos