Paruoštas patiekalas bus labai aromatingas ir minkštas. Kreminis žolelių padažas puikiai dera su grybais. Pomidorai suteikia šiek tiek rūgštelės. Kiekvienas ingredientas papildo vienas kitą ir sukuria ryškią skonių paletę.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite dideliais griežinėliais. Jei supjaustysite per plonai, bulvės išvirs ir pavirs bulvių koše.
Žingsnis 3
Sudėkite bulvių griežinėlius į gilų dubenį ir užpilkite šaltu vandeniu, kad nusistovėtų krakmolo perteklius. Įjunkite 200 laipsnių temperatūros orkaitę.
Žingsnis 4
Grybus nuplaukite ir nulupkite.
Žingsnis 5
Supjaustykite juos griežinėliais. Sudėkite jas į dubenį.
Žingsnis 6
Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 7
Paimkite pomidorą, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 8
Perkelkite svogūnus ir pomidorus prie grybų.
Žingsnis 9
Mėsą nuplaukite ir supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais.
Žingsnis 10
Padažui giliame dubenyje sumaišykite grietinę, majonezą, druską ir itališkas žoleles. Įpilkite šiek tiek vandens, kad konsistencija būtų panaši į kefyro.
Žingsnis 11
Į dubenį su padažu sudėkite daržoves ir susmulkintą česnaką ir išmaišykite.
Žingsnis 12
Sudėkite mėsą ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 13
Perkelkite į kepimo rankovę ir užriškite. Viršuje padarykite kelias skylutes ir dėkite į orkaitę. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą.
Žingsnis 14
Po valandos ištraukite rankovę iš orkaitės, perpjaukite ją ir sudėkite visą turinį ant kepimo skardos. Tolygiai paskleiskite ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę dar 10 minučių. Galite įjungti konvekciją, kad patiekalas paruduotų.
Žingsnis 15
Išimkite jį iš orkaitės. Gero apetito!