Publikavimo data: 2025-08-20
Kiauliena, kepta su bulvėmis ir pievagrybiais po sūrio plutele
Sotus ir labai skanus patiekalas.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną maždaug 1 cm storio griežinėliais skersai pluošto.
Žingsnis 2
Kiekvieną gabalėlį paeiliui sudėkite į maišelį ir plaktuku išmuškite.
Žingsnis 3
Bulves nulupkite, supjaustykite 5-7 mm storio apskritimais.
Žingsnis 4
Nulupkite svogūną, supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 5
Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi.
Žingsnis 6
Sudėkite visas griežinėliais supjaustytas bulves ir ant viršaus uždėkite pusę griežinėliais supjaustytų svogūnų.
Žingsnis 7
Ant viršaus dėkite apvoliotos kiaulienos gabalėlius.
Žingsnis 8
Druska ir pipirai.
Žingsnis 9
Ant viršaus išdėliokite likusius svogūnus.
Žingsnis 10
Ant svogūnų sudėkite šaldytus pievagrybius.
Žingsnis 11
Viršų aptepkite majonezu.
Žingsnis 12
Ant viršaus užtarkuokite sūrio.
Žingsnis 13
Įpilkite 100 ml vandens.
Žingsnis 14
Kepkite orkaitėje 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Išimkite ir iš karto patiekite.
Kategorijos