Kiauliena, kepta su bulvėmis ir pievagrybiais po sūrio plutele pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kiauliena, kepta su bulvėmis ir pievagrybiais po sūrio plutele

Sotus ir labai skanus patiekalas.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Kiauliena, kepta su bulvėmis ir pievagrybiais po sūrio plutele Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną maždaug 1 cm storio griežinėliais skersai pluošto.

Žingsnis 2

Kiauliena, kepta su bulvėmis ir pievagrybiais po sūrio plutele Žingsnis 2
Kiekvieną gabalėlį paeiliui sudėkite į maišelį ir plaktuku išmuškite.

Žingsnis 3

Kiauliena, kepta su bulvėmis ir pievagrybiais po sūrio plutele Žingsnis 3
Bulves nulupkite, supjaustykite 5-7 mm storio apskritimais.

Žingsnis 4

Kiauliena, kepta su bulvėmis ir pievagrybiais po sūrio plutele Žingsnis 4
Nulupkite svogūną, supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 5

Kiauliena, kepta su bulvėmis ir pievagrybiais po sūrio plutele Žingsnis 5
Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi.

Žingsnis 6

Kiauliena, kepta su bulvėmis ir pievagrybiais po sūrio plutele Žingsnis 6
Sudėkite visas griežinėliais supjaustytas bulves ir ant viršaus uždėkite pusę griežinėliais supjaustytų svogūnų.

Žingsnis 7

Kiauliena, kepta su bulvėmis ir pievagrybiais po sūrio plutele Žingsnis 7
Ant viršaus dėkite apvoliotos kiaulienos gabalėlius.

Žingsnis 8

Kiauliena, kepta su bulvėmis ir pievagrybiais po sūrio plutele Žingsnis 8
Druska ir pipirai.

Žingsnis 9

Kiauliena, kepta su bulvėmis ir pievagrybiais po sūrio plutele Žingsnis 9
Ant viršaus išdėliokite likusius svogūnus.

Žingsnis 10

Kiauliena, kepta su bulvėmis ir pievagrybiais po sūrio plutele Žingsnis 10
Ant svogūnų sudėkite šaldytus pievagrybius.

Žingsnis 11

Kiauliena, kepta su bulvėmis ir pievagrybiais po sūrio plutele Žingsnis 11
Viršų aptepkite majonezu.

Žingsnis 12

Kiauliena, kepta su bulvėmis ir pievagrybiais po sūrio plutele Žingsnis 12
Ant viršaus užtarkuokite sūrio.

Žingsnis 13

Kiauliena, kepta su bulvėmis ir pievagrybiais po sūrio plutele Žingsnis 13
Įpilkite 100 ml vandens.

Žingsnis 14

Kiauliena, kepta su bulvėmis ir pievagrybiais po sūrio plutele Žingsnis 14
Kepkite orkaitėje 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Išimkite ir iš karto patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos