Publikavimo data: 2025-08-18
Kiauliena, kepta su bulvėmis su prieskoniais ir česnaku
Orkaitėje kepta švelni kiauliena tinka ir svečiams vaišinti, ir šeimos vakarienei.
Žingsnis 1
Nuplaukite mėsą.
Žingsnis 2
Padarykite kelis įpjovimus abiejose pusėse.
Žingsnis 3
6 valgomuosius šaukštus aliejaus, bazilikus, čiobrelius, česnakus, druską, juoduosius pipirus (bet kokius prieskonius pagal skonį) suplakite trintuvu.
Žingsnis 4
Mėsą aptepkite padažu ir palikite marinuotis šaldytuve 10-12 valandų.
Žingsnis 5
Nuplaukite ir nulupkite bulves bei svogūnus. Supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 6
Ant kepimo skardos sudėkite foliją, svogūnus, marinuotą mėsą ir bulves.
Žingsnis 7
Įpilkite 1 puodelį vandens.
Žingsnis 8
Suvyniokite į foliją ir dėkite į įkaitintą orkaitę 2 valandoms 190 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos