Publikavimo data: 2024-10-13
Kiauliena, kepta su moliūgais ir bulvėmis
Šią Europos virtuvėje labai populiarią mėsą galima paruošti įvairiais būdais. Kepimas yra vienas populiariausių ir paprasčiausių. Svarbu ir tai, kad kepimas leidžia išsaugoti visas naudingąsias ingredientų savybes, todėl šie patiekalai yra labai sveiki. Siūlome jums labai skanios ir sveikos kiaulienos, keptos su moliūgais ir bulvėmis, receptą.
Žingsnis 1
Paruoštą mėsą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite mėsą ir svogūnus į dubenį, įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Moliūgą nulupkite ir išimkite sėklas. Supjaustykite jį tokio pat dydžio kubeliais kaip ir mėsą. Nuluptas bulves supjaustykite tokio pat dydžio kubeliais kaip ir moliūgą. Į marinuotą mėsą ir svogūnus sudėkite moliūgą ir bulves. Sudėkite itališkas žoleles ir saulėgrąžų aliejų. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Sudėkite mėsą ir daržoves į kepimo indą. Uždenkite folija ir pašaukite į iki 190 °C įkaitintą orkaitę. Tokioje temperatūroje kepkite vieną valandą. Tada nuimkite foliją ir kepkite toje pačioje temperatūroje dar 30 minučių, kol mėsa iškeps.
Kategorijos