Kiauliena majoneze pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Kiauliena majoneze

Šio patiekalo receptas gali tapti kiekvienos šeimininkės mėgstamiausiu receptu! Taip paruošta mėsa puikiai derės su bet kokiu garnyru ir tiks tiek darbo dienos vakarienei, tiek šventinei puotai. Nepamirškite, kad kiaulienoje gausu cinko ir magnio, be to, joje yra daug baltymų ir riebalų, todėl šis patiekalas puikiai atgaivina organizmą ir yra naudingas raumenų masės augimui. Gaminkite kiaulieną pagal mūsų receptą ir rezultatas pranoks visus jūsų lūkesčius!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Garstyčios, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiauliena majoneze Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite 3 skilteles česnako. Česnaką reikia tinkamai susmulkinti, kad patiekalui būtų suteiktas visas jo skonis. Ant pjaustymo lentelės paspauskite skiltelę plokščiąja peilio puse. Tada supjaustykite ją plonais griežinėliais ir smulkiai sukapokite.

Žingsnis 2

Kiauliena majoneze Žingsnis 2
Kruopščiai sumaišykite kiaulieną su majonezu, garstyčiomis ir česnaku. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Mėsą galite palikti marinuotis, tačiau tai nėra būtina. Kiauliena majoneze bus minkšta ir sultinga ir be jo.

Žingsnis 3

Kiauliena majoneze Žingsnis 3
Uždenkite kepimo indą folija ir sudėkite kiaulieną.

Žingsnis 4

Kiauliena majoneze Žingsnis 4
Uždenkite kiaulieną folija ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje, kol mėsa iškeps (apie 30-40 minučių). Kiauliena turi tapti minkšta ir įgauti auksinę spalvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos