Publikavimo data: 2024-03-26
Kiauliena majoneze
Šio patiekalo receptas gali tapti kiekvienos šeimininkės mėgstamiausiu receptu! Taip paruošta mėsa puikiai derės su bet kokiu garnyru ir tiks tiek darbo dienos vakarienei, tiek šventinei puotai. Nepamirškite, kad kiaulienoje gausu cinko ir magnio, be to, joje yra daug baltymų ir riebalų, todėl šis patiekalas puikiai atgaivina organizmą ir yra naudingas raumenų masės augimui. Gaminkite kiaulieną pagal mūsų receptą ir rezultatas pranoks visus jūsų lūkesčius!
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite 3 skilteles česnako. Česnaką reikia tinkamai susmulkinti, kad patiekalui būtų suteiktas visas jo skonis. Ant pjaustymo lentelės paspauskite skiltelę plokščiąja peilio puse. Tada supjaustykite ją plonais griežinėliais ir smulkiai sukapokite.
Žingsnis 2
Kruopščiai sumaišykite kiaulieną su majonezu, garstyčiomis ir česnaku. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Mėsą galite palikti marinuotis, tačiau tai nėra būtina. Kiauliena majoneze bus minkšta ir sultinga ir be jo.
Žingsnis 3
Uždenkite kepimo indą folija ir sudėkite kiaulieną.
Žingsnis 4
Uždenkite kiaulieną folija ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje, kol mėsa iškeps (apie 30-40 minučių). Kiauliena turi tapti minkšta ir įgauti auksinę spalvą.
Kategorijos