Kiauliena medaus ir garstyčių padaže su bulvių koše pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kiauliena medaus ir garstyčių padaže su bulvių koše

Kiaulieną galima ruošti įvairiais būdais, tačiau norėdami išgauti pikantišką saldžiai aštrų skonį, pabandykite kiaulieną virti medaus ir garstyčių padaže. Mėsa jame bus minkšta ir sultinga, o jos skonis - nenusakomas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiauliena medaus ir garstyčių padaže su bulvių koše Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi, sudėkite mėsą, kepkite 3-5 minutes, tada sudėkite svogūną. Kepkite maišydami ant didelės ugnies dar 10 minučių. Tada uždengkite dangčiu ir 15 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Kiauliena medaus ir garstyčių padaže su bulvių koše Žingsnis 2
Dabar paruoškite padažą: sumaišykite garstyčias su medumi, sojų padažu, prieskoniais ir druska ir išmaišykite iki vientisos masės. Tada supilkite į mėsą ir išmaišykite. Troškinkite be dangčio dar 10-15 minučių, kol padažas sutirštės. Šiuo etapu turėtumėte paragauti mėsos, kad įsitikintumėte, ar ji jau paruošta.

Žingsnis 3

Kiauliena medaus ir garstyčių padaže su bulvių koše Žingsnis 3
Garnyrui supjaustytas bulves sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, kad visiškai apsemtų, pasūdykite ir virkite, kol suminkštės (20-30 min.). Patikrinkite, ar bulvės paruoštos, šakute, ji turi būti lengvai praduriama.

Žingsnis 4

Kiauliena medaus ir garstyčių padaže su bulvių koše Žingsnis 4
Kai bulvės išvirs, puode su bulvėmis palikite šiek tiek vandens, o likusį nusausinkite. Įdėkite sviesto. Bulves sutrinkite bulvių trintuvu iki košės, kad neliktų gumulėlių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos