Publikavimo data: 2025-08-17
Kiauliena po pomidorais ir sūriu
Pirmą kartą šį patiekalą paragavau kavinėje netoli savo universiteto ir norėjau jį pakartoti namuose. Pavyko: mėsa tokia pat sultinga ir minkšta, kaip ir toje kavinėje! Šį gardų receptą turėtumėte išbandyti ir jūs.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
2/3 sūrio sumaišykite su prieskoniais, grietine ir česnaku. Įdėkite šiek tiek smulkiai supjaustytų žolelių.
Žingsnis 3
Mėsą supjaustykite iki 2 cm storio sluoksniais. Sudėkite į kepimo indą ir užpilkite mišiniu.
Žingsnis 4
Ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlių.
Žingsnis 5
Pabarstykite likusiu sūriu ir žolelėmis. Uždenkite folija ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 20-25 minutėms. Likus 5 minutėms iki kepimo atidarykite foliją, kad sūris paruduotų.
Kategorijos