Kiauliena po sūrio ir daržovių kepurėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kiauliena po sūrio ir daržovių kepurėle

Kiauliena po sūrio ir daržovių kepurėle būna minkšta ir sultinga. Pomidoras suteikia gaivumo, marinuoti grybai - ypatingo pikantiško skonio, o sūrio kepurėlė - kreminį poskonį! Ant viršaus pabarstykite smulkiai supjaustytų žolelių ir patiekite su šviežiomis daržovėmis arba ant žalių salotų lapų. Šis patiekalas tikrai sukels sensaciją. Patiekite jį kaip pagrindinį patiekalą arba ant pietų stalo ir tikrai liksite patenkinti!
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
260 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiauliena po sūrio ir daržovių kepurėle Žingsnis 1
Paruoštą mėsą supjaustykite vienodais strypais. Turėtumėte gauti 6-7 gabaliukus. Juos šiek tiek apskrudinkite. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir sudėkite ant jos mėsą. Kiaulieną iš abiejų pusių pabarstykite prieskoniais ir druska.

Žingsnis 2

Kiauliena po sūrio ir daržovių kepurėle Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Nuplautus pomidorus supjaustykite apskritimais. Nusausinkite marinuotus grybus ir perpjaukite juos į dvi dalis, jei jie buvo sveiki.

Žingsnis 3

Kiauliena po sūrio ir daržovių kepurėle Žingsnis 3
Ant kiekvieno mėsos gabalėlio dėkite pomidorų ir grybų ir aptepkite padažu. Į padažą galite įdėti šiek tiek česnako ir mėgstamų prieskonių. Kiekvieną gabalėlį apibarstykite sūriu ir siųskite į 220 °C temperatūros orkaitę 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos