Publikavimo data: 2024-06-08
Kiauliena po sūrio ir daržovių kepurėle
Kiauliena po sūrio ir daržovių kepurėle būna minkšta ir sultinga. Pomidoras suteikia gaivumo, marinuoti grybai - ypatingo pikantiško skonio, o sūrio kepurėlė - kreminį poskonį! Ant viršaus pabarstykite smulkiai supjaustytų žolelių ir patiekite su šviežiomis daržovėmis arba ant žalių salotų lapų. Šis patiekalas tikrai sukels sensaciją. Patiekite jį kaip pagrindinį patiekalą arba ant pietų stalo ir tikrai liksite patenkinti!
Žingsnis 1
Paruoštą mėsą supjaustykite vienodais strypais. Turėtumėte gauti 6-7 gabaliukus. Juos šiek tiek apskrudinkite. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir sudėkite ant jos mėsą. Kiaulieną iš abiejų pusių pabarstykite prieskoniais ir druska.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Nuplautus pomidorus supjaustykite apskritimais. Nusausinkite marinuotus grybus ir perpjaukite juos į dvi dalis, jei jie buvo sveiki.
Žingsnis 3
Ant kiekvieno mėsos gabalėlio dėkite pomidorų ir grybų ir aptepkite padažu. Į padažą galite įdėti šiek tiek česnako ir mėgstamų prieskonių. Kiekvieną gabalėlį apibarstykite sūriu ir siųskite į 220 °C temperatūros orkaitę 50 minučių.
Kategorijos