Kiauliena saldžiarūgščiame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kiauliena saldžiarūgščiame padaže

Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiauliena saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Sumaišykite sojų padažą, krakmolą ir miltus. Šiuo mišiniu užpilkite kiaulienos gabalėlius. Leiskite mėsai pastovėti 20 minučių.

Žingsnis 2

Kiauliena saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Kol mėsa marinuojama, keptuvėje alyvuogių aliejuje 5-7 minutes pakepinkite paprikas, morkas, pomidorus ir ananasus. Apkeptas daržoves perkelkite į lėkštę.

Žingsnis 3

Kiauliena saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 3
Paruoškite mėsą. Kiaulienos gabalėlius kepkite toje pačioje keptuvėje iš abiejų pusių 10-15 minučių.

Žingsnis 4

Kiauliena saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 4
Paruoškite saldžiarūgštį padažą. Sumaišykite ryžių actą, cukrų ir kečupą.

Žingsnis 5

Kiauliena saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 5
Baigiame virti kiaulieną saldžiarūgščiame padaže. Į keptuvėje esančią mėsą sudėkite daržoves ir padažą. Troškinkite 5-10 minučių ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos