Publikavimo data: 2024-05-19
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Sumaišykite sojų padažą, krakmolą ir miltus. Šiuo mišiniu užpilkite kiaulienos gabalėlius. Leiskite mėsai pastovėti 20 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Kol mėsa marinuojama, keptuvėje alyvuogių aliejuje 5-7 minutes pakepinkite paprikas, morkas, pomidorus ir ananasus. Apkeptas daržoves perkelkite į lėkštę.
Žingsnis 3
Paruoškite mėsą. Kiaulienos gabalėlius kepkite toje pačioje keptuvėje iš abiejų pusių 10-15 minučių.
Žingsnis 4
Paruoškite saldžiarūgštį padažą. Sumaišykite ryžių actą, cukrų ir kečupą.
Žingsnis 5
Baigiame virti kiaulieną saldžiarūgščiame padaže. Į keptuvėje esančią mėsą sudėkite daržoves ir padažą. Troškinkite 5-10 minučių ant vidutinės ugnies.
Kategorijos