Publikavimo data: 2025-08-18
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
Aštri kiauliena, skani ir sultinga prie bet kokio garnyro.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite šiaudeliais, svogūnus - pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Kepkite mėsą aliejuje.
Žingsnis 3
Tada atskirai pakepinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 4
Perkelkite viską į atskiras lėkštes.
Žingsnis 5
Paruoškite padažą. Į sausą šaltą keptuvę supilkite 4 valgomuosius šaukštus cukraus, 2 valgomuosius šaukštus pomidorų pastos, 1 arbatinį šaukštelį druskos, pastatykite ant ugnies ir įpilkite 150 mililitrų verdančio vandens. Kai padažas užvirs, įpilkite 1 arbatinį šaukštelį acto, šiek tiek sezamų aliejaus, 50 ml augalinio aliejaus ir krakmolo, atskiesto 100 mililitrų vandens.
Žingsnis 6
Į padažą sudėkite mėsą ir morkas ir troškinkite 5 minutes.
Kategorijos