Kiauliena saldžiarūgščiame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kiauliena saldžiarūgščiame padaže

Aštri kiauliena, skani ir sultinga prie bet kokio garnyro.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Kiauliena saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 1
Morkas supjaustykite šiaudeliais, svogūnus - pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Kiauliena saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 2
Kepkite mėsą aliejuje.

Žingsnis 3

Kiauliena saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 3
Tada atskirai pakepinkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 4

Kiauliena saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 4
Perkelkite viską į atskiras lėkštes.

Žingsnis 5

Kiauliena saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 5
Paruoškite padažą. Į sausą šaltą keptuvę supilkite 4 valgomuosius šaukštus cukraus, 2 valgomuosius šaukštus pomidorų pastos, 1 arbatinį šaukštelį druskos, pastatykite ant ugnies ir įpilkite 150 mililitrų verdančio vandens. Kai padažas užvirs, įpilkite 1 arbatinį šaukštelį acto, šiek tiek sezamų aliejaus, 50 ml augalinio aliejaus ir krakmolo, atskiesto 100 mililitrų vandens.

Žingsnis 6

Kiauliena saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 6
Į padažą sudėkite mėsą ir morkas ir troškinkite 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos