Publikavimo data: 2024-05-19
Kiauliena su daržovėmis saldžiarūgščiame padaže ant wok keptuvės
Tailando virtuvė garsėja originaliais deriniais ir savitais skoniais daugumoje patiekalų. Kiauliena su daržovėmis saldžiarūgščiame Wok padaže dera medaus saldumas, aitriųjų paprikų aštrumas ir obuolių acto rūgštumas, kurie įsigeria į mėsą ir daržoves ir įprastą troškinį paverčia originaliu ir nepaprastu patiekalu.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną batonais, stambiais kubeliais supjaustykite baklažaną ir cukiniją, stambiai supjaustykite morkas ir paprikas, o česnaką ir imbierą - smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Wok keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir 5 min. kepkite kiaulieną, tada sudėkite morkas ir kepkite dar minutę, tada sudėkite cukiniją, baklažaną ir papriką ir kepkite dar 3 min. Po 3 minučių į daržoves įberkite česnako ir imbiero ir sudėkite mėsą.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite sojų padažą, medų, obuolių actą, aitriąją papriką, kukurūzų krakmolą ir kečupą. Padažą supilkite į mėsą ir daržoves ir troškinkite 5 minutes.
Kategorijos