Kiauliena su garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kiauliena su garstyčiomis

Šis skanus ir neįprastas kiaulienos patiekalas yra švelnaus riešutų garstyčių skonio. Šis patiekalas puikiai tinka šventinėms vaišėms, kad nustebintų svečius, taip pat pietums ar vakarienei kaip naujovė.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.64/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiauliena su garstyčiomis Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite po tekančiu vandeniu ir būtinai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, kad pašalintumėte drėgmės perteklių. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Kiauliena su garstyčiomis Žingsnis 2
Mėsą pusantros valandos dėkite į 200 °C įkaitintą orkaitę. Kol mėsa kepa, paruoškite riešutų ir garstyčių plutą. Sumalkite lazdyno riešutus kavos malūnėliu. Duoną sutrinkite rankomis.

Žingsnis 3

Kiauliena su garstyčiomis Žingsnis 3
Atskirame inde sumaišykite medų, ištirpintą sviestą, garstyčias, duoną ir smulkiai supjaustytas žoleles.

Žingsnis 4

Kiauliena su garstyčiomis Žingsnis 4
Likus 15 minučių iki kepimo mėsą uždenkite riešutų ir garstyčių plutele ir palikite šiek tiek paskrudinti orkaitėje. Patiekalas paruoštas. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos