Kiauliena su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Kiauliena su grybais

Kiauliena su grybais. Paruošimas užtrunka labai trumpai. Šiam patiekalui skirtos kiaulienos nereikia iš anksto marinuoti, ji būna minkšta tokia, kokia yra. Pievagrybiai - tai grybai, kurių nereikia iš anksto termiškai apdoroti. Šį patiekalą galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba kaip priedą prie bet kokio garnyro.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiauliena su grybais Žingsnis 1
Paruoškite kiaulieną. Kepkite mėsą keptuvėje augaliniame aliejuje, kol paruduos, kartais pamaišydami. Iškepusią kiaulieną perkelkite į atskirą lėkštę.

Žingsnis 2

Kiauliena su grybais Žingsnis 2
Pasirūpinkite grybais. Tame pačiame aliejuje apkepkite grybus ir svogūnus. Sudėkite mėsą ir supilkite vandenį. Troškinkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Apibarstykite druska ir pipirais. Iškepusį patiekalą palikite 5-7 minutes pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos