Publikavimo data: 2024-03-26
Kiauliena su grybais
Kiauliena su grybais. Paruošimas užtrunka labai trumpai. Šiam patiekalui skirtos kiaulienos nereikia iš anksto marinuoti, ji būna minkšta tokia, kokia yra. Pievagrybiai - tai grybai, kurių nereikia iš anksto termiškai apdoroti. Šį patiekalą galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba kaip priedą prie bet kokio garnyro.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaulieną. Kepkite mėsą keptuvėje augaliniame aliejuje, kol paruduos, kartais pamaišydami. Iškepusią kiaulieną perkelkite į atskirą lėkštę.
Žingsnis 2
Pasirūpinkite grybais. Tame pačiame aliejuje apkepkite grybus ir svogūnus. Sudėkite mėsą ir supilkite vandenį. Troškinkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Apibarstykite druska ir pipirais. Iškepusį patiekalą palikite 5-7 minutes pastovėti.
Kategorijos