Publikavimo data: 2024-06-09
Kiauliena su grybais grietinės padaže
Kiauliena su grybais grietinės padaže - itin skanus patiekalas. Kiaulienos gabalėliai, apkepti iki auksinės plutelės ir troškinti su sultingais grybais grietinėje, sukuria puikų skonių derinį. Šis patiekalas taip pat labai naudingas organizmui, nes grybuose gausu seleno, kalcio ir vitamino D, kuris naudingas skydliaukei ir palaiko kaulų sveikatą.
Žingsnis 1
Kiaulieną supjaustykite mažais kubeliais, grybus - ketvirčiais. Sudėkite mėsą į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite 5-7 minutes, kol paruduos.
Žingsnis 2
Sudėkite grybus, tada grietinę, išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais ir troškinkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu 8-10 minučių.
Kategorijos