Kiauliena su grybais grietinės padaže su vermišelių garnyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Kiauliena su grybais grietinės padaže su vermišelių garnyru

Skanus ir sotus antrasis patiekalas pietums ar vakarienei. Paprastas ir greitai paruošiamas receptas. Grietinę recepte galima pakeisti grietinėle. Kaip garnyrą vietoj vermišėlių galima naudoti bulvių košę - kartu su ja patiekalas taip pat gaunasi labai skanus. Taip pat galima naudoti ryžius arba bet ką pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiauliena su grybais grietinės padaže su vermišelių garnyru Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais, kaip jautienos stroganoffui. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite augaliniame aliejuje.

Žingsnis 2

Kiauliena su grybais grietinės padaže su vermišelių garnyru Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas sutarkuokite tarka. Susmulkintas daržoves sudėkite į keptuvę su mėsa. Kepkite dvi-tris minutes.

Žingsnis 3

Kiauliena su grybais grietinės padaže su vermišelių garnyru Žingsnis 3
Supjaustykite grybus ir sudėkite juos į keptuvę kartu su likusia kepsnio dalimi. Troškinkite penkias minutes.

Žingsnis 4

Kiauliena su grybais grietinės padaže su vermišelių garnyru Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite česnaką ir sudėkite į kepsnį. Uždenkite indą dangčiu ir troškinkite penkias minutes.

Žingsnis 5

Kiauliena su grybais grietinės padaže su vermišelių garnyru Žingsnis 5
Į grietinę suberkite prieskonius ir druską, supilkite 150 ml vandens ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 6

Kiauliena su grybais grietinės padaže su vermišelių garnyru Žingsnis 6
Į keptuvę supilkite grietinės padažą su prieskoniais. Išmaišykite patiekalą, pavirkite dar minutę ar dvi ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos