Publikavimo data: 2025-08-18
Kiauliena su krienais, bruknių padažu ir ciberžole
Joks mitybos specialistas kiaulienos nepriskirtų dietiniams patiekalams, tačiau ją perka ir gamina daug žmonių, nes tai nebrangus, skanus ir sotus produktas. Visiškai kenksminga ji tikrai nėra, nes joje yra beveik visi plačios B grupės vitaminai, selenas, varis ir cinkas, taip pat natris ir magnis. Ir tai tik apytikslis naudingų medžiagų sąrašas. Apskritai nedraudžiama naudoti tokią mėsą, ypač pagamintą pagal čia pateiktą receptą. Kiauliena gaunasi nepaprastai skani.
Žingsnis 1
Stambiai supjaustykite nuplautą mėsą stambiais griežinėliais, įsitikinkite, kad kiekvienas gabalėlis turi maždaug vienodus riebalų sluoksnius.
Žingsnis 2
Apšlakstykite griežinėlius krienais.
Žingsnis 3
Apibarstykite mėsą prieskoniais.
Žingsnis 4
Karštame pasūdytame vandenyje ištirpinkite uogų padažą. Į jį panardinkite mėsą.
Žingsnis 5
Troškinkite po dangčiu, kol skystis beveik visiškai, beveik visiškai išgaruos. Tuo metu mėsos skaidulos suminkštės.
Kategorijos