Publikavimo data: 2025-08-20
Kiauliena su mandarinais su medumi ir garstyčiomis
Neįprastas ir labai skanus panazijietiškas patiekalas, kuriam dėl sudėtyje esančių mandarinų suteikiamas ryškus "Naujųjų metų" skonis ⎯. Įdomus mėsos ir vaisių skonių bei aromatų derinys tikrai nepaliks abejingų nė vieno, kuris vertina Azijos kulinarijos tradicijas ir nebijo eksperimentuoti!
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Kepkite gabalėlius keptuvėje apie 10 minučių.
Žingsnis 3
Nulupkite mandarinus, pašalinkite baltąsias žieveles, padalykite skiltelėmis ir sudėkite į keptuvę. Į garstyčias pagal skonį įmaišykite medaus, krakmolo, druskos ir gautą padažą supilkite į mėsą ir mandarinus. Kepkite dar kelias minutes ir nuimkite keptuvę nuo kaitlentės.
Žingsnis 4
Palikite mėsą po dangčiu porai minučių, kad kiauliena įsigertų mandarinų, garstyčių ir medaus skonio, tada padėkite patiekalą į lėkštę ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos