Publikavimo data: 2024-06-08
Kiauliena su medumi sojų padaže.
Kiauliena, sugerdama visus kitų ingredientų aromatus ir skonius, įgauna savitą kulinarinį skambesį. Šiuo atveju kalbama apie medaus, sojų padažo, česnakų, citrinų sulčių ir kitų daržovių naudojimą. Bendroje gamoje mėsa tampa švelnesnė, sultingesnė. Nors pateiktas receptas yra daugiakomponentis, tačiau jame viskas daroma paprastai, svarbiausia tinkamai manipuliuoti prieskoniais, o galiausiai patiekti labai vertingą patiekalą.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną juostelėmis ir 2 valandas marinuokite pusės citrinos, sojų padažo, trinto česnako ir medaus mišinyje. Tada mėsą kepkite keptuvėje, kol iškeps. Marinatą palikite.
Žingsnis 2
Perkelkite mėsą iš keptuvės, o po jos sudėkite daržoves ir maišydami kepkite kelias minutes. Tada grąžinkite mėsą, nupilkite likusį marinatą ir troškinkite 7-10 minučių.
Kategorijos