Kiauliena terijakio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kiauliena terijakio padaže

Kiauliena terijakio padaže - tai sotus mėsos patiekalas, kuris būna skanus, sultingas, švelnus ir labai aromatingas. Prie bulvių ir makaronų tai tiesiog nuostabus atradimas. Šį patiekalą įvertins visi gurmanai, nepaisant paprastų, kasdienių ingredientų.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiauliena terijakio padaže Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, užpilkite terijakio padažu ir palikite marinuotis 2 valandas, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 2

Kiauliena terijakio padaže Žingsnis 2
Papriką ir cukiniją supjaustykite juostelėmis, svogūną - pusžiedžiais, česnaką susmulkinkite peiliu.

Žingsnis 3

Kiauliena terijakio padaže Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite daržoves, apšlakstydami jas likusiu terijakio padažu. Maišydami kepkite mėsą ir daržoves, kol iškeps. Paruoštą patiekalą pabarstykite sezamo sėklomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos