Publikavimo data: 2024-06-08
Kiauliena terijakio padaže
Kiauliena terijakio padaže - tai sotus mėsos patiekalas, kuris būna skanus, sultingas, švelnus ir labai aromatingas. Prie bulvių ir makaronų tai tiesiog nuostabus atradimas. Šį patiekalą įvertins visi gurmanai, nepaisant paprastų, kasdienių ingredientų.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, užpilkite terijakio padažu ir palikite marinuotis 2 valandas, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 2
Papriką ir cukiniją supjaustykite juostelėmis, svogūną - pusžiedžiais, česnaką susmulkinkite peiliu.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite daržoves, apšlakstydami jas likusiu terijakio padažu. Maišydami kepkite mėsą ir daržoves, kol iškeps. Paruoštą patiekalą pabarstykite sezamo sėklomis.
Kategorijos