Publikavimo data: 2025-08-18
Kiaulienos chalagačas orkaitėje
Mėsa būna labai minkšta, sultinga, o viską paruošti labai paprasta.
Žingsnis 1
Marinuokite mėsą: tam reikia sumaišyti majonezą, garstyčias, prieskonius, druską ir pipirus, palikti marinuotis 5 valandas.
Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite folija, išdėliokite marinuotus mėsos gabalėlius, ant kiekvieno uždėkite po lauro lapą. Uždenkite mėsą folija ir dantų krapštuku padarykite joje skylutes, siųskite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 1 valandai ir 20 minučių.
Žingsnis 3
Po valandos išimkite mėsą iš orkaitės, atidarykite plėvelę ir 20 minučių pašaukite atgal į orkaitę, kad mėsa iškeptų.
Kategorijos