Publikavimo data: 2025-08-19
"Kiaulienos ežio koldūnai.
Mūsų šeima nelabai mėgsta kotletus, bet kai atsitiktinai sugalvojau šį receptą, viskas pasikeitė. Dabar visi su malonumu valgome šiuos nuostabius "ežiuko kotletus".
Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Nuplaukite ir nulupkite vieną vidutinio dydžio morką, sutarkuokite ją stambia tarka. Naudokite ruduosius ryžius, nes šiame patiekale jie atlieka svarbų vaidmenį.
Žingsnis 2
Visus ingredientus sumaišykite dideliame dubenyje.
Žingsnis 3
Suformuokite kotletus ir sudėkite juos ant lengvai įkaitintos keptuvės. Kepkite kotletus iš abiejų pusių ant vidutinio karštumo ugnies, kol jie lengvai apskrus (2-3 min.). Jei turite nelimpančią keptuvę, įpilkite šiek tiek ghi arba saulėgrąžų aliejaus.
Žingsnis 4
Tada kotletus užpilkite vandeniu taip, kad vanduo juos beveik visiškai apsemtų. Tuomet juos pasūdome. Paprastai mėgstu mažai sūdytą maistą, bet šiuos kotletus mėgstu sūdyti saikingai, mano manymu, jie skanesni. Uždenkite dangčiu ir ant didelės ugnies užvirinkite. Tada sumažinkite kaitrą iki minimalios ir troškinkite apie 40-50 minučių.
Kategorijos