Publikavimo data: 2024-06-15
Kiaulienos guliašas
Guliašą galima valgyti kaip atskirą patiekalą arba su įvairiais garnyrais: virtais ryžiais, grikiais, makaronais, bulvių koše, troškintomis daržovėmis. Guliašo padaže, likusiame nuo guliašo, galima iškepti mėsos kukulių. Tai labai skanus ir greitai paruošiamas patiekalas.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais, sudėkite į įkaitintą keptuvę, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Kepkite mėsą, kol taps rausva (neuždenkite dangčiu).
Žingsnis 3
Užvirinkite vandenį.
Žingsnis 4
Supjaustykite svogūnus, morkas ir kepkite juos keptuvėje su pomidorų padažu, druska ir cukrumi, kol apskrus.
Žingsnis 5
Mėsą virkite puode su verdančiu vandeniu ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
Žingsnis 6
Į puodą su mėsa sudėkite pakepintus svogūnus, morkas, pomidorų padažą, lauro lapą, pipirų žirnelius.
Žingsnis 7
Miltus atskieskite šaltu vandeniu iki grietinės tirštumo. Gautą padažą supilkite į puodą su mėsa. Pagal skonį įberkite druskos ir cukraus.
Žingsnis 8
Likus 5 minutėms iki kepimo įdėkite šaukštą grietinės.
Kategorijos