Kiaulienos guliašas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kiaulienos guliašas

Guliašą galima valgyti kaip atskirą patiekalą arba su įvairiais garnyrais: virtais ryžiais, grikiais, makaronais, bulvių koše, troškintomis daržovėmis. Guliašo padaže, likusiame nuo guliašo, galima iškepti mėsos kukulių. Tai labai skanus ir greitai paruošiamas patiekalas.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
62 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos guliašas Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais, sudėkite į įkaitintą keptuvę, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Kiaulienos guliašas Žingsnis 2
Kepkite mėsą, kol taps rausva (neuždenkite dangčiu).

Žingsnis 3

Užvirinkite vandenį.

Žingsnis 4

Kiaulienos guliašas Žingsnis 4
Supjaustykite svogūnus, morkas ir kepkite juos keptuvėje su pomidorų padažu, druska ir cukrumi, kol apskrus.

Žingsnis 5

Kiaulienos guliašas Žingsnis 5
Mėsą virkite puode su verdančiu vandeniu ant silpnos ugnies, kol suminkštės.

Žingsnis 6

Kiaulienos guliašas Žingsnis 6
Į puodą su mėsa sudėkite pakepintus svogūnus, morkas, pomidorų padažą, lauro lapą, pipirų žirnelius.

Žingsnis 7

Kiaulienos guliašas Žingsnis 7
Miltus atskieskite šaltu vandeniu iki grietinės tirštumo. Gautą padažą supilkite į puodą su mėsa. Pagal skonį įberkite druskos ir cukraus.

Žingsnis 8

Kiaulienos guliašas Žingsnis 8
Likus 5 minutėms iki kepimo įdėkite šaukštą grietinės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos