Publikavimo data: 2025-08-17
Kiaulienos guliašas
Labai švelnus ir skanus antrasis patiekalas, tinkantis prie bet kokio garnyro.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną mažais kubeliais. Troškinkite ant vidutinės ugnies. Jei reikia, įpilkite vandens.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir supjaustykite mažais kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir sudėkite svogūnus. Kepkite, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Nulupkite morkas ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepkite su svogūnu, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Į mėsą sudėkite daržoves, įberkite druskos, pipirų ir įmeskite lauro lapą.
Žingsnis 5
Troškinkite ant silpnos ugnies 1,5-2 valandas. Kuo ilgiau, tuo minkštesnė bus mėsa.
Kategorijos