Kiaulienos guliašas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kiaulienos guliašas

Labai švelnus ir skanus antrasis patiekalas, tinkantis prie bet kokio garnyro.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos guliašas Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną mažais kubeliais. Troškinkite ant vidutinės ugnies. Jei reikia, įpilkite vandens.

Žingsnis 2

Kiaulienos guliašas Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir supjaustykite mažais kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir sudėkite svogūnus. Kepkite, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Kiaulienos guliašas Žingsnis 3
Nulupkite morkas ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepkite su svogūnu, kol suminkštės.

Žingsnis 4

Kiaulienos guliašas Žingsnis 4
Į mėsą sudėkite daržoves, įberkite druskos, pipirų ir įmeskite lauro lapą.

Žingsnis 5

Kiaulienos guliašas Žingsnis 5
Troškinkite ant silpnos ugnies 1,5-2 valandas. Kuo ilgiau, tuo minkštesnė bus mėsa.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, guliašas, receptų knyga, guliašas su pomidorų pasta, guliašas su jautienos kepenimis, guliašas su morkomis

Kategorijos