Publikavimo data: 2025-08-17
Kiaulienos guliašas, kokį gamindavome vaikystėje.
Tinka su beveik bet kokiu garnyru, mėsa gaunasi labai minkšta.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite batonais, įpilkite majonezo, druskos, mėgstamų prieskonių, išmaišykite ir palikite marinuotis 20 minučių.
Žingsnis 2
Marinuotą mėsą kepkite keptuvėje ant didelės ugnies nuolat maišydami.
Žingsnis 3
Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, pakepinkite.
Žingsnis 4
Įberkite šaukštą miltų ir maišydami kepkite 5 minutes.
Žingsnis 5
Supilkite verdantį vandenį, išmaišykite, užvirinkite, uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite 20 minučių.
Žingsnis 6
Įdėkite žolelių, druskos pagal skonį, troškinkite ant silpnos ugnies 10 minučių.
Kategorijos