Kiaulienos guliašas, kokį gamindavome vaikystėje. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kiaulienos guliašas, kokį gamindavome vaikystėje.

Tinka su beveik bet kokiu garnyru, mėsa gaunasi labai minkšta.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos guliašas, kokį gamindavome vaikystėje. Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite batonais, įpilkite majonezo, druskos, mėgstamų prieskonių, išmaišykite ir palikite marinuotis 20 minučių.

Žingsnis 2

Kiaulienos guliašas, kokį gamindavome vaikystėje. Žingsnis 2
Marinuotą mėsą kepkite keptuvėje ant didelės ugnies nuolat maišydami.

Žingsnis 3

Kiaulienos guliašas, kokį gamindavome vaikystėje. Žingsnis 3
Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, pakepinkite.

Žingsnis 4

Kiaulienos guliašas, kokį gamindavome vaikystėje. Žingsnis 4
Įberkite šaukštą miltų ir maišydami kepkite 5 minutes.

Žingsnis 5

Kiaulienos guliašas, kokį gamindavome vaikystėje. Žingsnis 5
Supilkite verdantį vandenį, išmaišykite, užvirinkite, uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite 20 minučių.

Žingsnis 6

Kiaulienos guliašas, kokį gamindavome vaikystėje. Žingsnis 6
Įdėkite žolelių, druskos pagal skonį, troškinkite ant silpnos ugnies 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, guliašas, receptų knyga, guliašas su pomidorų pasta, guliašas su jautienos kepenimis, guliašas su morkomis

Kategorijos