Publikavimo data: 2025-08-18
Kiaulienos guliašas su padažu
Patiekalą, kurį jums siūlau, atsimenu iš vaikystės, mama jį gamindavo labai skanų.
Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite visus nurodytus produktus, išdėliokite juos ant stalo. Po to supjaustykite svogūną.
Žingsnis 2
Tada sutarkuokite morkas smulkia tarka.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, tada į įkaitintą aliejų sudėkite kiaulienos guliašą ir apkepkite mėsos gabalėlius iš visų pusių. Tada sudėkite smulkintus svogūnus ir morkas, išmaišykite ir kepkite 1 minutę. Tada įpilkite vandens, kad jis visiškai paslėptų mėsos gabalėlius keptuvėje. Pagal skonį pagardinkite pipirais, druska ir įpilkite 1 valgomąjį šaukštą pomidorų pastos. Viską troškinkite keptuvėje 40 minučių.
Žingsnis 4
Štai ir viskas, mūsų patiekalas paruoštas. Gero apetito!
Kategorijos