Kiaulienos guliašas su padažu receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Kiaulienos guliašas su padažu receptas

Kiaulienos guliašas su padažu kartais vadinamas ir pirmuoju, ir antruoju patiekalu. Ir iš tiesų, savo sudėtimi ir išvaizda jis šiek tiek primena tirštą skanią sriubą, o dėl didelio mėsos kiekio gali pretenduoti į antrojo patiekalo vaidmenį. Šis žingsnis po žingsnio receptas padės jums pasigaminti klasikinį keptuvėje keptą guliašą, kad vienoje lėkštėje būtų ir pirmasis, ir antrasis patiekalas.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos guliašas su padažu receptas Žingsnis 1
Nuo kiaulienos nuimkite riebalų perteklių. Nuplaukite ir nulupkite svogūną bei morkas. Paimkite keptuvę aukštomis storomis sienelėmis ir užvirinkite vandenį.

Žingsnis 2

Kiaulienos guliašas su padažu receptas Žingsnis 2
Supjaustykite kiaulieną plonais griežinėliais, lengvai apskrudinkite ir supjaustykite. Kepkite įkaitintame aliejuje. Kad būtų lengviau tolygiai supjaustyti kiaulieną, lengvai apskrudinkite mėsą.

Žingsnis 3

Kiaulienos guliašas su padažu receptas Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais, o morkas - apskritimais. Sudėkite į kiaulieną ir kepkite kartu 10 minučių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Kiaulienos guliašas su padažu receptas Žingsnis 4
Įpilkite kečupo, druskos, pipirų, lauro lapų, supilkite karštą vandenį (arba sultinį) ir troškinkite ant silpnos ugnies 60 minučių.

Žingsnis 5

Kiaulienos guliašas su padažu receptas Žingsnis 5
Likus 5 minutėms iki kepimo patiekalą pabarstykite smulkintomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, guliašas, receptų knyga, guliašas su pomidorų pasta, guliašas su jautienos kepenimis, guliašas su morkomis

Kategorijos