Publikavimo data: 2024-02-04
Kiaulienos guliašas su padažu receptas
Kiaulienos guliašas su padažu kartais vadinamas ir pirmuoju, ir antruoju patiekalu. Ir iš tiesų, savo sudėtimi ir išvaizda jis šiek tiek primena tirštą skanią sriubą, o dėl didelio mėsos kiekio gali pretenduoti į antrojo patiekalo vaidmenį. Šis žingsnis po žingsnio receptas padės jums pasigaminti klasikinį keptuvėje keptą guliašą, kad vienoje lėkštėje būtų ir pirmasis, ir antrasis patiekalas.
Žingsnis 1
Nuo kiaulienos nuimkite riebalų perteklių. Nuplaukite ir nulupkite svogūną bei morkas. Paimkite keptuvę aukštomis storomis sienelėmis ir užvirinkite vandenį.
Žingsnis 2
Supjaustykite kiaulieną plonais griežinėliais, lengvai apskrudinkite ir supjaustykite. Kepkite įkaitintame aliejuje. Kad būtų lengviau tolygiai supjaustyti kiaulieną, lengvai apskrudinkite mėsą.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais, o morkas - apskritimais. Sudėkite į kiaulieną ir kepkite kartu 10 minučių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Įpilkite kečupo, druskos, pipirų, lauro lapų, supilkite karštą vandenį (arba sultinį) ir troškinkite ant silpnos ugnies 60 minučių.
Žingsnis 5
Likus 5 minutėms iki kepimo patiekalą pabarstykite smulkintomis žolelėmis.
Kategorijos