Kiaulienos guliašas su pomidorų pasta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Kiaulienos guliašas su pomidorų pasta

"Galvijų ganytojas" yra žodžio "guliašas" vertimas. Vengrijos piemenys savo puoduose virė veršelių mėsą su svogūnais. Guliašas yra populiariausias vengrų virtuvės patiekalas. Žinoma, jam paplitus po pasaulį, jis patyrė daugybę modifikacijų. Kaip atskiras patiekalas jis tapo gerai pažįstamu padažu makaronams ar bulvių košei.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos guliašas su pomidorų pasta Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Kiaulienos guliašas su pomidorų pasta Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka arba supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 3

Kiaulienos guliašas su pomidorų pasta Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi.

Žingsnis 4

Kiaulienos guliašas su pomidorų pasta Žingsnis 4
Išdėliokite kiaulienos gabalėlius. Apkepkite juos iš abiejų pusių.

Žingsnis 5

Kiaulienos guliašas su pomidorų pasta Žingsnis 5
Sudėkite svogūnus ir morkas. Išmaišykite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Daržoves ir mėsą apkepkite kartu.

Žingsnis 6

Kiaulienos guliašas su pomidorų pasta Žingsnis 6
Į keptuvę supilkite pomidorų pastą ir išmaišykite.

Žingsnis 7

Kiaulienos guliašas su pomidorų pasta Žingsnis 7
Supilkite į keptuvę vandenį ir įmeskite lauro lapą.

Žingsnis 8

Kiaulienos guliašas su pomidorų pasta Žingsnis 8
Atsargiai maišydami supilkite miltus.

Žingsnis 9

Kiaulienos guliašas su pomidorų pasta Žingsnis 9
Troškinkite, kol išvirs, uždengę uždengtu dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, guliašas, receptų knyga, guliašas su pomidorų pasta, guliašas su jautienos kepenimis, guliašas su morkomis

Kategorijos