Kiaulienos guliašas su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kiaulienos guliašas su prieskoniais

Guliašas, kuris patiks mėsą mėgstantiems vyrams. Dėl prieskonių kiauliena gaunasi labai minkšta ir skani.
Gaminimo laikas
155 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos guliašas su prieskoniais Žingsnis 1
Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus ir kepkite mėsą, kol paruduos.

Žingsnis 2

Kiaulienos guliašas su prieskoniais Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite. Įkaitinkite keptuvę su sviestu, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol taps auksiniai. Tada į svogūnus sudėkite morkas ir kepkite dar 2 minutes.

Žingsnis 3

Kiaulienos guliašas su prieskoniais Žingsnis 3
Į daržoves sudėkite keptą mėsą ir prieskonius. Sausoje keptuvėje apkepkite miltus iki auksinės spalvos ir įpilkite 50 ml vandens. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Į keptuvę su mėsa supilkite miltus ir vandenį, pomidorų pastą, druską ir lauro lapą. Viską sumaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies nuo 25 iki 40 minučių, priklausomai nuo mėsos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, guliašas, receptų knyga, guliašas su pomidorų pasta, guliašas su jautienos kepenimis, guliašas su morkomis

Kategorijos