Publikavimo data: 2024-06-08
Kiaulienos guliašas su prieskoniais
Guliašas, kuris patiks mėsą mėgstantiems vyrams. Dėl prieskonių kiauliena gaunasi labai minkšta ir skani.
Žingsnis 1
Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus ir kepkite mėsą, kol paruduos.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite. Įkaitinkite keptuvę su sviestu, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol taps auksiniai. Tada į svogūnus sudėkite morkas ir kepkite dar 2 minutes.
Žingsnis 3
Į daržoves sudėkite keptą mėsą ir prieskonius. Sausoje keptuvėje apkepkite miltus iki auksinės spalvos ir įpilkite 50 ml vandens. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Į keptuvę su mėsa supilkite miltus ir vandenį, pomidorų pastą, druską ir lauro lapą. Viską sumaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies nuo 25 iki 40 minučių, priklausomai nuo mėsos.
Kategorijos