Publikavimo data: 2025-08-18
Kiaulienos guliašas su svogūnais
Kiauliena yra labai maistinga ir gana greitai paruošiama. Mėsa bus labai minkšta ir sultinga!
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite į ją mėsą. Kepkite 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Kol mėsa kepa, paruoškite svogūnus. Nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais arba griežinėliais. Sudėkite į kepamą mėsą. Druska. Tada uždenkite dangčiu ir įpilkite vandens. Man patinka, kai vandens būna daug, todėl įpilu daug. Ir taip savo nuožiūra, svarbiausia, kad niekas nesudegtų.
Žingsnis 3
Palikite ant vidutinės ugnies uždengę dangčiu 1 valandą, kol suminkštės. Retkarčiais pamaišykite ir, jei reikia, įpilkite vandens.
Kategorijos