Publikavimo data: 2024-04-14
Kiaulienos ir jautienos kotletai
Kotletai yra vienas iš labiausiai paplitusių patiekalų visame pasaulyje. Jie yra ir atskiras patiekalas, ir sudedamoji receptų dalis, pavyzdžiui, mėsainių. Yra daugybė kotletų ruošimo ir naudojimo variantų. Dėl to kotletai tokie populiarūs. Kad pagamintumėte kotletams skirtą mėsą, šiame recepte reikia sumaišyti kiaulienos ir jautienos faršą. Įdėjus vištos kiaušinį ir manų kruopų, kotletai taps minkštesni ir sotesni!
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Susmulkinkite žoleles.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite kiaulienos ir jautienos faršą, suberkite smulkintą svogūną ir žoleles. Į dubenį su malta mėsa ir svogūnais įmuškite vištos kiaušinį.
Žingsnis 3
Įberkite šiek tiek manų kruopų ir džiūvėsėlių. Pagal skonį įberkite druskos ir juodųjų pipirų.
Žingsnis 4
Išmaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 5
Padalykite maltą mėsą į 4 dalis ir suformuokite kotletus.
Žingsnis 6
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite kepti kotletus. Kepkite kotletus iš vienos pusės apie 10 minučių, kol jie taps auksinės spalvos. Tada apverskite juos į kitą pusę.
Žingsnis 7
Tada keptuvę uždenkite dangčiu, sumažinkite kaitrą ir kepkite dar 10-15 minučių. Nuimkite dangtį. Kotletai paruošti!
Kategorijos