Kiaulienos ir vištienos kojos šaltame vandenyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Kiaulienos ir vištienos kojos šaltame vandenyje

Šį patiekalą galima paruošti bet kuriai šventei. Jūsų svečiai bus sužavėti. Tradiciškai šaltibarščiai ruošiami be želatinos. Kad jis būtų elastingas ir skaidrus, reikia pasirinkti tinkamą mėsą. Ją geriau rinktis turguje, kur mėsa šviežesnė. Pagal šį receptą šaltibarščių sultinį verdame iš kiaulienos kojų, pridėję vištienos šlaunelių. Vištiena yra minkštesnė ir lengviau virškinama. O iš kiaulienos kojų ji geriau užšąla.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos ir vištienos kojos šaltame vandenyje Žingsnis 1
Sudėkite kojas, svogūnus ir morkas ant viryklės. Daržovės suteiks sultiniui auksinę spalvą ir skonį. Sultinį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 2

Kiaulienos ir vištienos kojos šaltame vandenyje Žingsnis 2
Mėsą virkite, kol išvirs, maždaug 6 valandas. Atskirkite mėsą nuo kaulo ir supjaustykite juostelėmis.

Žingsnis 3

Kiaulienos ir vištienos kojos šaltame vandenyje Žingsnis 3
Nusunkite sultinį, patikrinkite, ar nėra kaulų, ir palikite atvėsti.

Žingsnis 4

Kiaulienos ir vištienos kojos šaltame vandenyje Žingsnis 4
Sudėkite mėsą į lėkštę, susmulkinkite česnaką ir supilkite sultinį. Paragaukite, ar sultinys nėra sūrus, ir, jei reikia, įpilkite daugiau druskos.

Žingsnis 5

Kiaulienos ir vištienos kojos šaltame vandenyje Žingsnis 5
Paruoštą patiekalą padėkite į šaldytuvą 12-15 valandų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos