Kiaulienos jautienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Kiaulienos jautienos kepsnys

Yra daugybė kepamos mėsos gaminimo būdų. Pagal klasikinį receptą kepama kiauliena - iš jos gaunama minkšta ir skani bulvienė. Namuose kiaulienos boujenina kepama orkaitėje (rankovėje arba folijoje). Svarbu pasirinkti šviežią mėsą - ji turi būti rausvos spalvos, lygios ir elastingos struktūros. Kad kiaulienos boujenina būtų sultingesnė, paruoškite paprastą marinatą iš sojų padažo, alyvuogių aliejaus, imbiero ir česnako.
Gaminimo laikas
570 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos jautienos kepsnys Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Atskirame inde sumaišykite alyvuogių aliejų ir sojų padažą. Sudėkite smulkintą svogūną, smulkintą česnaką, cukrų ir imbierą. Gautame marinate marinuokite mėsos gabalą. Padėkite mėsą į šaldytuvą 4-8 valandoms.

Žingsnis 2

Kiaulienos jautienos kepsnys Žingsnis 2
Iškepkite kiaulieną. Marinuotą mėsą sudėkite ant folijos, sandariai uždenkite ir perkelkite į karščiui atsparų kepimo indą. Kepkite iki 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Tada atidarykite foliją, apibarstykite mėsą sezamo sėklomis, vėl suvyniokite ir 30 minučių siųskite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos