Kiaulienos jautienos kepsnys su paprika ir kvapiuoju česnaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kiaulienos jautienos kepsnys su paprika ir kvapiuoju česnaku

Kiaulienos mėsa boujenina - tai produktas, kuris gana gerai pakeičia dešreles. Nuo gamyklinių produktų jie labai skiriasi tuo, kad juose nėra maisto cheminių priedų, skonio stipriklių ir dažiklių. Tai reiškia, kad ant stalo - sveikas produktas, kurį galima drąsiai patiekti vaikams, pasiimti į darbą užkandžiui. Boujenina aromatą suteikia česnakas, o gražią spalvą - paprika. Tačiau kiekvienas virėjas gali pridėti ką nors savo.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.45/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos jautienos kepsnys su paprika ir kvapiuoju česnaku Žingsnis 1
Sumaišykite visus prieskonius ir druską. Jais pabarstykite visas kiaulienos puses. Padarykite mėsoje įpjovas ir įdarykite česnaku.

Žingsnis 2

Kiaulienos jautienos kepsnys su paprika ir kvapiuoju česnaku Žingsnis 2
Perkelkite mėsą į rankovę, sudėkite ją ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę. Iš pradžių kepkite 20 minučių 220 laipsnių temperatūroje, paskui sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir laikykite orkaitėje dar 2 valandas. Paruoštą boujeniną atvėsinkite ir suvyniotą į maistinę plėvelę nusiųskite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos