Publikavimo data: 2024-06-08
Kiaulienos jautienos kepsnys su paprika ir kvapiuoju česnaku
Kiaulienos mėsa boujenina - tai produktas, kuris gana gerai pakeičia dešreles. Nuo gamyklinių produktų jie labai skiriasi tuo, kad juose nėra maisto cheminių priedų, skonio stipriklių ir dažiklių. Tai reiškia, kad ant stalo - sveikas produktas, kurį galima drąsiai patiekti vaikams, pasiimti į darbą užkandžiui. Boujenina aromatą suteikia česnakas, o gražią spalvą - paprika. Tačiau kiekvienas virėjas gali pridėti ką nors savo.
Žingsnis 1
Sumaišykite visus prieskonius ir druską. Jais pabarstykite visas kiaulienos puses. Padarykite mėsoje įpjovas ir įdarykite česnaku.
Žingsnis 2
Perkelkite mėsą į rankovę, sudėkite ją ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę. Iš pradžių kepkite 20 minučių 220 laipsnių temperatūroje, paskui sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir laikykite orkaitėje dar 2 valandas. Paruoštą boujeniną atvėsinkite ir suvyniotą į maistinę plėvelę nusiųskite į šaldytuvą.
Kategorijos