Publikavimo data: 2024-05-19
Kiaulienos jautienos stroganoff su grietine ir muskato riešutais
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite iki 2 cm storio griežinėliais. Kiekvieną gabalėlį apskrudinkite plonu 0,5 cm sluoksniu, supjaustykite maždaug 1,5 cm pločio gabalėliais ir apvoliokite miltuose.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su sviestu ir augaliniu aliejumi kepkite mėsą 3-4 minutes, kol paruduos. Svogūnus supjaustykite ketvirčiais, tada žiedais ir sudėkite prie mėsos. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir kepkite svogūnus, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Į mėsą ir svogūnus sudėkite grietinę, muskatą, druską, pipirus ir išmaišykite. Viską užpilkite karštu vandeniu, užvirinkite ir troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies 25 minutes.
Kategorijos