Publikavimo data: 2024-05-12
Kiaulienos karbonadas
Žingsnis 1
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka arba išspauskite per presą.
Žingsnis 2
Aptepkite kiaulieną česnaku ir augaliniu aliejumi. Pabarstykite džiovintomis žolelėmis, druska ir pipirais pagal skonį. Gerai įtrinkite prieskonius ir česnaką, kad jie įsigertų į mėsą.
Žingsnis 3
Suvyniokite kiaulieną į foliją ir sudėkite į kepimo indą.
Žingsnis 4
Dėkite kiaulieną į orkaitę 40 minučių. Tada foliją nuimkite ir dar 10 minučių palaikykite orkaitėje, kad mėsa paruduotų.
Žingsnis 5
Supjaustykite paruoštą karbonadą plonais griežinėliais. Papuoškite patiekalą balzaminiu padažu ir smulkintomis žolelėmis. Gero apetito!
Kategorijos