Publikavimo data: 2024-06-12
Kiaulienos karbonadas
Carbonade - tai kiaulienos nugarinė, iškepta su prieskoniais. Karbonadui gaminti naudojama tam tikros rūšies mėsa, kuri greitai iškepa. Šis patiekalas yra mažai kaloringas, nes naudojama mažai riebalų turinti kiauliena. Iš mėsos pašalinamos plėvelės. Tolimaisiais metais karbonadas atliko svarbų vaidmenį sudarant Rusijos imperijos ir Kinijos sąjungą. Kinijos ambasadoriams taip patiko aštrus šio patiekalo skonis, kad jie pasirašė sutartį dėl karbonado tiekimo į Kiniją.
Žingsnis 1
Smulkiai susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Sumaišykite visus sausus ingredientus, supilkite aliejų ir česnaką, gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Mėsą aptepkite mišiniu. Palikite marinuotis 15-20 minučių.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Sudėkite marinuotą mėsą ant folijos, suvyniokite ir kepkite orkaitėje 30-40 minučių. Laikas yra apytikslis ir priklauso nuo mėsos gabalo dydžio ir storio.
Žingsnis 5
Kai mėsa pasidengs sausa plutele. Išimkite mėsą ir aptepkite barbekiu padažu. Vėl suvyniokite mėsą į foliją ir dėkite į orkaitę. Kepkite 10-15 min.
Žingsnis 6
Mėsa taps auksinė. Atvėsinkite mėsą ir dar 5-10 minučių pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 7
Atidarykite pyragą ir patikrinkite, ar jis iškepęs.
Kategorijos