Publikavimo data: 2024-09-22
Kiaulienos karbonadas grietinės ir česnakų padaže
Kiaulienos karbonadas laikomas pirmos rūšies mėsa, ji visiškai neturi kaulų, neturi specifinio kvapo, gana greitai išverdama, ją galima valgyti ir karštą, ir šaltą. Būtinai paruoškite kiaulienos karbonadą grietinės ir česnakų padaže, nesigailėsite. Švelnūs, minkšti karbonado gabaliukai nepakartojamame grietinės padaže, kvepiantys česnakais, prieskoniais, ir visa tai po rudu sūrio plutele, o šalia apibarstyti paprikomis, orkaitėje keptomis bulvėmis.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite pailgais griežinėliais, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, sudėkite į dubenį, suberkite smulkiai supjaustytą česnaką, papriką, druską, augalinį aliejų, gerai išmaišykite. Sudėkite ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 30-40 min.
Žingsnis 2
Kol bulvės verda, paruoškite marinatą iš grietinės, česnako, druskos ir pipirų, viską gerai išmaišykite. Bulves supjaustykite 1 cm storio apskritimais, apskrudinkite iš abiejų pusių, sumaišykite su marinatu, uždenkite dangčiu arba folija ir palikite marinuotis 40 minučių.
Žingsnis 3
Marinuotas karbonadas perkelkite į augaliniu aliejumi pateptą kepimo formą ir iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje kepkite 30-40 minučių.
Kategorijos