Kiaulienos kepenėlių paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Kiaulienos kepenėlių paplotėliai

Kepenys yra labai naudingas produktas, tačiau mūsų mityboje jis nėra dažnas. Taip yra todėl, kad daugelis žmonių nežino, ką iš jų gaminti. Paprastai jos būna keptos arba troškintos. Šiame recepte siūlome pasigaminti blynelių iš kiaulienos kepenėlių. Ir galbūt šis patiekalas taps nuolatiniu jūsų stalo patiekalu. Kiaulienos kepenys tokios pat maistingos ir sveikos kaip jautienos kepenys, tačiau yra prieinamesnės. Svarbiausia jas gaminant prieš tai pamirkyti piene, kad atsikratytumėte kartumo pertekliaus.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos kepenėlių paplotėliai Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Kiaulienos kepenėlių paplotėliai Žingsnis 2
Kiaulienos kepenėles supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 3

Kiaulienos kepenėlių paplotėliai Žingsnis 3
Sudėkite kepenis ir svogūnus į trintuvo indą.

Žingsnis 4

Kiaulienos kepenėlių paplotėliai Žingsnis 4
Viską sumalkite iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Kiaulienos kepenėlių paplotėliai Žingsnis 5
Į kepenėles įmuškite kiaušinį ir miltus ir išmaišykite.

Žingsnis 6

Kiaulienos kepenėlių paplotėliai Žingsnis 6
Kepenėlių tešlą pasūdykite ir pabarstykite pipirais.

Žingsnis 7

Kiaulienos kepenėlių paplotėliai Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir šaukštu paskirstykite kelias porcijas kepenėlių tešlos.

Žingsnis 8

Kiaulienos kepenėlių paplotėliai Žingsnis 8
Kepkite kepenėlių paplotėlius po 2 minutes iš kiekvienos pusės, kol iškeps.

Žingsnis 9

Kiaulienos kepenėlių paplotėliai Žingsnis 9
Paruoštus paplotėlius pabarstykite smulkintais krapais. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos