Kiaulienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Kiaulienos kepsnys

Kiaulienos kepsnys kepamas keptuvėje. Kad mėsa būtų minkšta, į ją būtina įdėti taukų. Mėsa turi būti šviežia, šviesiai rausvos spalvos, su aiškiai išreikštomis skaidulomis, rinktis vienodos spalvos baltus lašinius, nepageltusi, be dėmių, malonaus kvapo.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
253 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.6/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos kepsnys Žingsnis 1
Mėsą reikia sumaišyti su malta mėsa. Susmulkinkite svogūną blenderiu, sumaišykite su mėsa, pienu, kiaušiniu, pipirais ir įdėkite mišinį į šaldytuvą 15 minučių.

Žingsnis 2

Kiaulienos kepsnys Žingsnis 2
Prieš kepdami rankomis suformuokite apvalius kotletus. Kepkite kotletukus iš abiejų pusių 2 minutes ant didelės ugnies, tada sumažinkite ugnį ir kepkite dar 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos