Publikavimo data: 2024-04-28
Kiaulienos kepsnys
Kiaulienos kepsnys kepamas keptuvėje. Kad mėsa būtų minkšta, į ją būtina įdėti taukų. Mėsa turi būti šviežia, šviesiai rausvos spalvos, su aiškiai išreikštomis skaidulomis, rinktis vienodos spalvos baltus lašinius, nepageltusi, be dėmių, malonaus kvapo.
Žingsnis 1
Mėsą reikia sumaišyti su malta mėsa. Susmulkinkite svogūną blenderiu, sumaišykite su mėsa, pienu, kiaušiniu, pipirais ir įdėkite mišinį į šaldytuvą 15 minučių.
Žingsnis 2
Prieš kepdami rankomis suformuokite apvalius kotletus. Kepkite kotletukus iš abiejų pusių 2 minutes ant didelės ugnies, tada sumažinkite ugnį ir kepkite dar 3 minutes.
Kategorijos